Wednesday, March 14, 2007

Velkommen

Indholdet af denne blog kunne kort udtykkes med de berømte 14 ord :
"Vi må sikre eksistensen for vort folk. og en fremtid for vores hvide børn "
David Lane.

Men dette har vi valgt ikke at gøre. Ikke fordi vi er uenige i ordene, men mere hvad ordene desværre også symboliserer.

David Lane var et prominent medlem af den amerikanske terror organisation The Order, en organisation, som folkene bag denne blog ikke hylder. Vi har dog forståelse for den afmagt mange hvide føler, og forstå handlingerne. Men man har slet ikke fattet hvilken fjende man har, hvis man vælger den strategi. Den er nemlig dømt til at slå fejl. Vold fører til isolering og afstandtagen fra almindelige hvide mennesker. Vi ønsker derimod en bred folkelig bevægelse. Vi ønsker at appelere til de mennesker, som ønsker en fredelig verden, hvor deres børn og efterkommere kan leve i fred.

Endvidere er vort ønske om bevarelsen af folk af europæisk afstamning ikke forbundet med nogen form for chauvinisme overfor andre folkeslag.

Vi vil derfor ikke bruge sloganet med de 14 ord, da vi ikke ønsker at blive slået i hartkorn med hvide supremasister. Vi ønsker en fredelig løsning !

Vi er ikke bange for at kalde en spade for en spade, en neger for en neger og en person fra israel for jøde ! Vort vigtigeste våben i kampen for europæisk overlevelse, er at fortælle sandheden.

De sider der i fremtiden bliver linket til, behøver ikke nødvendigvis at repræsentere vore synspunkter.

No comments: